Топ 5 на CRM за нестопански организации

Поддръжниците се записват, даренията пристигат и три нови организации се съгласиха да си партнират и да дадат средства за вашата кауза.

Усещали ли сте някога по-объркваща комбинация от празнуване и паника?

Източник

Да, това е много необходима поддръжка – но как ще организирате всички тези нови данни? Можете ли правилно да разделите новите донори от дългосрочните? Как да избегнете потъването в това море от стрес?

CRM с нестопанска цел може да ви помогне да държите главата си над водата.

Сортирането на контакти, автоматизирането на отговорите, сегментирането на пощенските списъци и други могат да бъдат постигнати чрез солидна CRM. Освен това те ви позволяват да наблюдавате основни показатели, така че да можете непрекъснато да подобрявате кампаниите си за набиране на средства.

Звучи ли ви като спасител?

Е, ние сме тук, за да ви спасим.

Какво представлява CRM за организации с нестопанска цел?
CRM за организации с нестопанска цел е софтуер, който помага на организация с нестопанска цел да управлява своите контакти, дарители, поддръжници и бизнес партньорства. Помага за организирането на данните на вашите поддръжници, забелязва тенденциите на донорите и събира ценни анализи за вашите процеси.

„Чакай“, чуваме ви да питате, „CRM не означава ли „управление на взаимоотношенията с клиенти“?“

Може да звучи странно, но точно както студентите действат като клиенти във вашия CRM за висше образование, донорите са клиенти на организации с нестопанска цел.

Въпреки че някои хора го смятат за система за „управление на съставните взаимоотношения“. 😉

И тъй като организацията с нестопанска цел събира нови участници – поддръжници, които не даряват, дарители, бизнес партньори – така нараства огромна база данни. Огромна база данни, която трябва да управлявате, да комуникирате и да я поддържате в напрегнатото време и ресурси на организация с нестопанска цел.

Източник

Всичко това е по-малко главоболие, като организирате и сегментирате аудиторията си с нестопански CRM софтуер.

Организирането на вашите дарители и поддръжници е от решаващо значение, когато:

56% от всички американци даряват за благотворителност
Като цяло даренията са нараснали с 4,1% през последната година, но 40% от организациите с нестопанска цел отчитат загуба на приходи през 2020 г.
Какво показва това? Докато започваме да излизаме от пандемията, организациите с нестопанска цел започват работа, събирайки повече поддръжници и дарения, за да стъпят отново на краката си и да процъфтяват.

Това означава, че имате доста донори за управление – и те ще бъдат доста малко без нестопанска CRM.

Не сме сами, когато казваме, че технологията, по-специално SaaS, е бъдещето за нестопански организации.

6-те желани функции на CRM софтуера за нестопански организации
Характеристики на CRM софтуер за нестопански организации

Сега, когато обмисляте CRM с нестопанска цел, кои функции трябва да търсите?

Когато Изпълнителен списък на ниво С става въпрос за CRM софтуер, има много риби в морето, всички с голямо разнообразие от функции. И така, какво трябва да има за организация с нестопанска цел?

Изпълнителен списък на ниво С

Автоматизация на продажбите и маркетинга

Вашето време વિકાસ અને પ્રોજેક્ટ્સ પર અદ્યતન રહેવા માં трябва да се изразходва за вашата.  Aблаготворителна дейност – не за въвеждане на данни и изпращане на напомняния.

Автоматизацията е критична b2bfaxlead функция за CRM с нестопанска цел, когато имате толкова много ограничения. A(като бюджет и време) и толкова малко ресурси (като доброволци).

Тази загуба на ефективност и време не е само удар върху вашата продуктивност – това е удар и върху вашите финанси. Губите ценно време за ключови дейности за стимулиране на дарения, когато се губи в повтарящи се, досадни задачи. Fкато сортиране на контакти и изпращане на имейли.  Подробни записи на донорите
Проследихте ли Донор А или Донор Б?

Кога за последен път осъществихте контакт с донор C?

Едно от най-големите предизвикателства при управлението на голяма, успешна организация с нестопанска цел е жонглирането. Aна цялата информация – така че подробните записи на дарителите са задължителни.

Солидният CRM за нестопански организации трябва да има подробен, но прост процес за въвеждане. Sсъхраняване и преглед на контакти и дарители.

Времето ви не трябва да се губи в опити за намиране на информация за контакт – и това е, ако дори си спомните да търсите.

Животът на мениджъра с нестопанска цел е забързан и ако информацията за поддръжниците не се намира лесно и не е добре организирана, тя лесно може да се изплъзне през пукнатините.

Новите дарители трябва постепенно да бъдат приветствани и насърчавани да направят дарение, но предишните дарители трябва да бъдат благодарени за техния принос и насърчавани да продължат да подкрепят.

Чрез подравняване и насочване на кампанията ви, за да увеличите уместността и общата стойност, можете да направите всеки ход по-въздействащ.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange