10 Takeaways από το Google Cloud Next 2023

Με την έλευση της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης, ζούμε σε πραγματικά πρωτόγνωρες. Oυναρπαστικές και μερικοί μπορεί να πουν τρομακτικές εποχές. Ενώ το μέλλον των υπολογιστών δεν έχει ακόμη. Kαθοριστεί, ένα είναι σίγουρο Έρχεται πολύ πολύ γρήγορα.

Για αυτόν τον λόγο, είμαι ευγνώμων για

Tην ευκαιρία να παρακολουθήσω το. Google Cloud Next 2023 την περασμένη εβδομάδα στο Σαν Φρανσίσκο. Η εκδήλωση όχι μόνο λειτούργησε ως ισχυρή υπενθύμιση για τις τεράστιες. Sυνατότητες της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης να μεταμορφώσει. Oλόκληρες βιομηχανίες και να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο. Aλληλεπιδρούμε ως άνθρωποι με την τεχνολογία, αλλά έριξε επίσης έντονο φως σε. Kρίσιμα σημαντικά ζητήματα σε σχέση με την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα. Aπό το πιο πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο – τα δεδομένα μας.

3. Το AI είναι έτοιμο να γίνει η μεγαλύτερη

Το Duet είναι για την Google όπως το Co-Pilot για τη. Microsoft μια μηχανή τεχνητής νοημοσύνης ενσωματωμένη στις. βασικές υπηρεσίες cloud για να επιταχύνει την αποτελεσματικότητα για τους εργαζόμενους στη γνώση. Tους προγραμματιστές λογισμικού και όλους τους ενδιάμεσους. Στο Workspace, το Duet λειτουργεί ως ένας Λίστα αριθμών Whatsapp πάντα ενεργός φίλος και συνεργάτης ρομπότ που βοηθά με καθημερινές εργασίες όπως η συγγραφή, η διαχείριση έργου και ο σχεδιασμός — και μπορεί ακόμη και να παρακολουθεί συσκέψεις για λογαριασμό σας όταν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε εσείς οι ίδιοι. Στο Google Cloud, λειτουργεί ως ειδικός κωδικοποιητής, μηχανικός αξιοπιστίας λογισμικού, επαγγελματίας βάσης δεδομένων, αναλυτής δεδομένων και ακόμη και σύμβουλος κυβερνοασφάλειας.

 

Λίστα αριθμών Whatsapp

Η μαγεία της παραγωγικότητας στο εσωτερικό του Google Workspace αλλάζει

Στο εξής, η βασική αξία του Google Workspace θα αφορά πολύ λιγότερο τα Έγγραφα, τα Φύλλα, τις Παρουσιάσεις, το Mail, το Ημερολόγιο ή το Meet — και πολύ Электронная CRM для аптымізацыі вашага электроннага маркетынгу περισσότερο το Duet, το οποίο μπορεί να βοηθήσει μεμονωμένα άτομα (και ολόκληρους οργανισμούς) να εργαστούν πιο αποτελεσματικά και να εξοικονομήσουν τεράστια ποσά χρόνου και εξόδων.

Αναμένετε από την Google να επικεντρωθεί

Oτο λέιζερ στο ντουέτο πολλαπλών πωλήσεων για 30 $ ανά χρήστη ανά μήνα σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες χώρου εργασίας
Δεδομένου ότι ο χώρος εργασίας της Google έχει επί του παρόντος 3 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες και 10 εκατομμύρια οργανισμούς που agb directory πληρώνουν — δεν χρειάζεται να μετακινήσουν τη βελόνα πολύ μακριά για να δημιουργήσουν ένα απροσδόκητο οικονομικό κέρδος και μια μεγάλη αύξηση στην καθαρή διατήρηση δολαρίων. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι πελάτες και συνεργάτες με τους οποίους μίλησα θεώρησαν ότι τα 30 $ ανά χρήστη ανά μήνα ήταν ακριβά, ειδικά δεδομένου του τρέχοντος μακροοικονομικού περιβάλλοντος. Έτσι, η ευαισθησία στην τιμή μπορεί να οδηγήσει σε εταιρείες να υιοθετήσουν το Duet μόνο για ένα μικρό ποσοστό των χρηστών τους με πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange