Από την εκτύπωση στην ψηφιακή: Τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής μάθησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Από την εκτύπωση στην ψηφιακή:  Γνωρίζατε ότι η τάξη. T του κολεγίου του 2020 είναι γεμάτη φοιτητές που γεννήθηκαν το 1999; Εν τω μεταξύ, η εισερχόμενη τάξη. S των πρωτοετών φοιτητών του κολεγίου γεννήθηκε το 2000 ή το 2001. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι σημερινοί και οι μελλοντικοί φοιτητές είναιμέρος της Generation Z Από την εκτύπωση στην ψηφιακή: .

Ποιοι είναι ο Gen Z;

Η γενιά Z θεωρούνται οι ψηφιακές ιθαγενείς. Ουσιαστικά γεννήθηκαν με την τεχνολογία στα χέρια τους. Επομένως, όσον αφορά τις ευκαιρίες μάθησής τους, είναι σημαντικό να ενστερνιστούν την τεχνογνωσία τους στην τεχνολογία.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι τα παραδοσιακά μέσα μάθησης, όπως τα παραδοσιακά σχολικά βιβλία, πρέπει να βγαίνουν από το παράθυρο. Σημαίνει απλώς ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να συναντήσετε αυτούς τους μαθητές όπου ζουν – στον τεχνολογικό χώρο και στις συσκευές τους.

Πώς να διδάξετε τον Gen Z

Όσον αφορά την παροχή στους μαθητές με τους γραπτούς πόρους που χρειάζονται για τις τάξεις τους, τα σχολικά βιβλία εξακολουθούν να είναι το χρυσό πρότυπο. Η ικανότητα ανάγνωσης ενός έντυπου αντιγράφου, επισήμανσης βασικών εννοιών και λήψης σημειώσεων στο περιθώριο  Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου είναι δικαίωμα μετάβασης σε κάθε μαθητή – και σημαντικό για τη μαθησιακή διαδικασία. Οντως,έχει δειχθείότι οι μαθητές διατηρούν περισσότερες λεπτομέρειες όταν μελετούν από έντυπο κείμενο και όχι από ψηφιακή συσκευή. Ένας λόγος είναι ότι το μεγαλύτερο κείμενο σε μια οθόνη τείνει να χάνει τη μακροπρόθεσμη προσοχή.

Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου

Η ψηφιακή πρόσβαση, ωστόσο, εξακολουθεί

να είναι απαραίτητη. Αυτό γιατί είναι αυτόμια γενιά εν 5 façons dont MadeinWeb aide votre entreprise à innover et κινήσειπου χρησιμοποιεί τα τηλέφωνά τους και άλλες κινητές συσκευές ως επέκταση του εαυτού τους.

Οφέλη της Ψηφιακής Μάθησης
Υπάρχουν μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα στην ψηφιακή adb directory  μάθηση που θέλουμε να επισημάνουμε.

Για αρχή, όταν κάνετε το υλικό ανάγνωσης προσβάσιμο στο διαδίκτυο, οι μαθητές είναι πιο πιθανό να το καταναλώσουν με τον ελεύθερο χρόνο τους – οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Η ψηφιακή μάθηση είναι επίσης ευέλικτη

καθώς μπορεί να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με φυσικά σχολικά βιβλία, επειδή δεν μπορούν να ενημερωθούν μέχρι την επόμενη εκτύπωση.

Η έλευση του eLearning δίνει στους εκπαιδευτές την ευκαιρία να παρέχουν στους μαθητές τους πρόσθετο υλικό, πόρους και ναι – εργασίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εμπλουτισμό της μαθησιακής διαδικασίας με τρόπο που μπορεί να είναι πιο οικείος στον εκπαιδευόμενο.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange