Θέματα προϋπολογισμού: Περικοπή του κόστους εκπαίδευσης χωρίς απώλεια ποιότητας

Θέματα προϋπολογισμού: Περικοπή του  Στον χώρο. D της εκπαίδευσης, δεν είναι μυστικό ότι ο έλεγχος. D του κόστους είναι ένα κρίσιμο συστατικό της δουλειάς κάθε διαχειριστή. Είναι εξίσου σημαντικό με την παροχή των καλύτερων δυνατών πόρων για τους μαθητές. Δυστυχώς, με τα σχολικά βιβλία να γίνονται πιο ακριβά κάθε χρόνο, οι επαγγελματίες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με το ακόλουθο αίνιγμα:

Πρέπει να αποφασίσουν εάν θα επιτρέψουν

τη χρήση απαρχαιωμένου υλικού ή θα ζητήσουν από τους μαθητές να αγοράσουν βιβλία που κοστίζουν εκατοντάδες δολάρια, μόνο για να χρησιμοποιηθούν με φειδώ (γιατί ας το παραδεχτούμε – οι μαθητές μετά βίας διαβάζουν τα σχολικά τους βιβλία εξώφυλλο).
Οι καθηγητές γνωρίζουν πολύ καλά τους αγώνες που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι μαθητές τους όταν πρόκειται να αγοράσουν σχολικά βιβλία. Μάλιστα, μια μελέτη απόBabson Survey Research Groupδείχνει ότι το 60% των μελών ΔΕΠ πιστεύει ότι το κόστος των υλικών των μαθημάτων αποτελεί σοβαρή ανησυχία για τους φοιτητές και το 80% είπε ότι αυτές οι δαπάνες είναι «πολύ σημαντικές» στη διαδικασία επιλογής τους.

Είναι ενδιαφέρον, ωστόσο, ότι αυτά τα

μέλη ΔΕΠ δεν φαίνεται να είναι συντριπτικά υπέρΑνοιχτοί Λίστες φαξ  Εκπαιδευτικοί Πόροι (OER), που συμβάλλουν στη μείωση του κόστους. Κάποιοι λένε ότι δεν τους αρέσει γενικά το ψηφιακό υλικό, ενώ άλλοι ανησυχούν για την ποιότητα του κειμένου.

Επομένως, εάν το OER δεν είναι η προτιμώμενη λύση, ποια είναι;

Λίστες φαξ

Κόστος παραδοσιακών σχολικών βιβλίων

Το κόστος των κολεγιακών εγχειριδίων ήταν πάντα υψηλό Aholkuak eta adibideak eraginkorra egiteko  επειδή απαιτούνταν πόροι. Επιπλέον, ενημερώνονται συχνά – μερικές φορές ετησίως ανάλογα με το θέμα – με νέες πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία. Αυτό φυσικά ανεβάζει το κόστος. Εκτός από αυτούς τους παράγοντες, ακόμη και τα έντυπα εγχειρίδια προσπάθησαν να ενσωματώσουν ψηφιακά συμπληρωματικά στοιχεία χωρίς να γίνουν καθαρά ψηφιακοί πόροι.

Ως αποτέλεσμα, οι διδάσκοντες σε πολλά κολέγια και πανεπιστήμια έχουν παρατηρήσει μια ανησυχητική τάση, την οποία οι φοιτητές έχουν παραδεχτεί:

Οι μαθητές δεν αγοράζουν τα σχολικά

βιβλία επειδή απλά δεν μπορούν να τα αντέξουν οικονομικά. Σε adb directory  ένα παράδειγμα που παρουσιάζεται στο αάρθρο Vox, ένας μαθητής θα έπρεπε να ξοδέψει επιπλέον 100 $ – πέρα ​​από το κόστος για το ίδιο το σχολικό βιβλίο – για τον ψηφιακό κωδικό πρόσβασης που παρείχε πρόσβαση σε συμπληρωματικό υλικό και εργασίες για το σπίτι. Αυτές οι εργασίες κατέληξαν να αξίζουν το 20% του βαθμού τους. Ο φοιτητής τελικά επέλεξε να μην αγοράσει τον κωδικό και ξεκίνησε το εξάμηνο σε μειονεκτική θέση απλώς και μόνο λόγω περιορισμών στον προϋπολογισμό.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange