Kako prodavati kozmetiku na Etsyju?

Nakon analize kozmetičke niše na Etsyju, možemo izvući sljedeće zaključke:

  • niša je popularna na tržištu;
  • postoje trgovine s prometom većim od 20 tisuća USD mjesečno;
  • niša je visoko konkurentna ako uzmete općenite oznake, ali nisko konkurentna u specifičnijim oznakama;
  • Vrijedno je obratiti pozornost na oznake poput “Njega tijela” i “Organski sapun” – oni su konkurentni na tržištu Etsy.

Dakle, ako želite prodavati kozmetiku u inozemstvu, onda je Etsy dobra opcija. Naravno, morate uzeti u obzir konkurenciju. Da biste to učinili, vaša trgovina i proizvod moraju biti drugačiji od drugih u smislu kreativnosti i pozicioniranja. Pozicioniranje treba obuhvatiti osnovne zatvorene potrebe kupca – od povoljnog plaćanja i dostave do kreiranja posebnih ponuda i zanimljivih pakiranja. Prilikom promocije morate se usredotočiti na svoj jedinstveni prodajni prijedlog. Da biste to učinili, morate kvalitativno analizirati sadržaj konkurenata i istaknuti koje osnovne standarde za međunarodno tržište u ovoj niši treba dodati i što bi mogla biti dodatna prednost kupnje robe u vašoj Etsy trgovini.

Savjeti stručnjaka marketinške agencije “Tsel”

Zahvaljujući iskustvu naših stručnjaka i detaljnoj analizi niše, možemo istaknuti sljedeće uvide za promociju kozmetike na Etsy tržištu:

  • Kvalitetan sadržaj. U ovoj niši važno je uspješno prezentirati svoje proizvode, naglašavajući da su vaši proizvodi kvalitetni i ručno rađeni, a ne „na pokretnoj traci“. kao i kozmetika po narudžbi i slične stvari.
  • Proširenje asortimana. Pokušajte proširiti svoj asortiman i dodajte prilagođene popise. Krenite prema raznim vrstama kozmetičkih proizvoda: sapuni, šamponi, kreme, njega lica, tijela itd. Morate pronaći vrhunac svoje trgovine – proizvod koji će se svojim dizajnom i originalnošću razlikovati od svih ostalih.
  • Izradite poklon setove od kozmetike. Poklon setovi kozmetike vrlo su popularni na američkom tržištu jer su jedni od najjednostavnijih i najzanimljivijih darova. Sigurni smo da ste upoznati s Adventskim kalendarom – kreiraju ga poznati svjetski brendovi. Ovakav dizajn može biti zanimljiva ponuda za kupce.
  • Dizajnirajte zanimljive i privlačne infografike za popise kozmetičkih proizvoda.

  • Razvijte jedinstvenu marku, uključujući logotip, pakiranje i stil. Neka vaša trgovina izgleda profesionalno i privlačno.
  • Napišite priču o stvaranju trgovine koja će nadahnuti kupce i potaknuti ih na kupnju proizvoda. Objavite jedinstveni opis trgovine.
  • Pažljivo napišite opise za svaki proizvod, navodeći njegove prednosti i sastojke. To nije samo nužnost za promociju, već i temeljna potreba kupca da zna detaljan sastav i moguće alergene proizvoda. Također navedite koje tipove kože ili probleme rješava vaša kozmetika.
  • Upotrijebite društvene mreže za promicanje svog brenda. Stvorite interaktivni sadržaj i povežite se sa svojom publikom. Oglašavajte svoje proizvode putem društvenih mreža.
  • Aktivno potaknite pov oglasa Kupite SMS uslugu korisratne informacije kupaca i potaknite ih da ostave recenzije. Pozitivne kritike povećavaju povjerenje kupaca.
  • Organizirajte redovite promocije, rasprodaje ili darove kako biste privukli nove kupce i potaknuli ponovnu kupnju.

Ako još uvijek imate pitanja o prodaji na Etsyju, stručnjacimarketinška agencija “Tsel”može savjetovati.

Kupite SMS uslugu

Kako legalno prodavati kozmetiku na tržištu EU?

Većina kupaca na Etsyju u ovoj niši je s tržišta SAD-a, ali ne zaboravite da postoji značajan postotak kupaca s tržišta EU. Ako planirate prodavati robu u Europi, trebali biste obratiti pozornost na sljedeće točke.

Prodavanje robe na tržištu Europske un Топ 5 на CRM за нестопански организации ije nije jednostavno jer postoje stroga pravila kontrole kvalitete. Za vas smo pripremili nekoliko vrlo važnih savjeta:

  1. Uvjerite se da se vaš proizvod u EU smatra kozmetičkim pomoću standarda.
  2. Pribavite izvješće o procjeni sigurnosti proizvoda (SAR) od kvalificiranog stručnjaka za sigurnost. SAR je toksikološka procjena sigurnosti pojedinog kozmetičkog proizvoda, a njen sadržaj opisan je u Dodatku I EU Uredbe o kozmetici.
  3. Samo proizvodi koji su prošli gore na asia phone number vedeni postupak usklađenosti mogu se legalno staviti na tržište EU. U Europskoj uniji vlasti odobravaju prodaju kozmetike, ali kontroliraju tržište. Ako se pronađu nesukladnosti, nadležna tijela (CA) mogu vas kazniti i/ili zahtijevati da povučete svoju kozmetiku. Države članice CA također mogu dodati informacije o nesukladnim proizvodima u Safety Gate, sustav brzog uzbunjivanja EU-a za opasne neprehrambene proizvode, dostupan svima na internetu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange